Sikke et julebord det blev! Gourmetmat og drikke i uendelige mengder, og masser av sprek underholdning og selvskrevne tekster til velkjente toner.

All ros og takk til julebordskomitéen i år som stilte med alle disse godene, og en spesiell takk til frøken Areklett som stilte med bolig. Det gjorde at julebordet kunne holde på til både sent og tidlig. Takk også til patologen på ullevål.

A Scalpella avslutter med dette aktiviteten for i år, og trekker oss tilbake til late dager foran peisen med kakao og pepperkaker med blåskimmelost. Ihvertfall noen av oss. Resten har eksamensperiode. Nu vel.

God jul og godt nyttår!

Du vil kanskje også like...

1 kommentar

  1. Og alle var enige om at det hadde vært en fortreffelig fest! Den late tiden foran peisen er nå imidlertid over og vi er heldigvis klare for et spenstig nytt semester :)

Kommentarer er stengt.