Sosiale medier


Load More

Åpen Øvelse med A Scalpella

januar 29, 2018, 6:00pm - januar 29, 2018, 8:30pm

Lyst til å synge med både gutter og jenter? Da er A Scalpella koret for deg! Fakta om oss: - Vi er fra medisin, odontologi og ernæring - Du trenger ikke å kunne noter eller ha kor/sang-erfaring fra tidligere - Dirigenten vår er proff, men utrolig snill! - Vi øver mandager og har kake på hver øvelse - Vi drar på hytteturer og gjør andre hyggelige ting sammen! - Vi er en veldig fin gjeng, lover! Åpen øvelse er en helt vanlig, uforpliktene øvelse der poenget er å bli bedre kjent! I pausen eller rett etter øvelsen får man tid alene med dirigenten til å synge noen skalaer for å høre på klang og register. Du trenger ikke forberede noe som helst. Ikke noe å grue seg til! Noen få dager etterpå ringer vi deg og sier om du har kommet med denne gangen! Øvelsen er 29. januar kl 18-20:30 i Store Møterom, Georg Sverdrups hus på Blindern. Møt ved kantinen på PK kl 17:40 hvis du ikke vet hvor det er! Du er hjertelig velkommen, vi gleder oss til å se deg!

View on Facebook

Julekonsert med A Scalpella feat. Béla Bárok

desember 15, 2017, 7:00pm - desember 15, 2017, 9:00pm

Lufta blir kaldere, kveldene mørkere, julebrus og -marsipan har allerede kolonisert butikkhyllene, og Mariah Carey mobiliserer til full terrorisering av hitlistene. DET ER SNART JUL, FOLKENS! Og hva hører julen til (nesten) mer naturlig enn julestjerna i vinduet og ribba på bordet? Selvsagt - Julekonsert med A Scalpella! Hvor? Lovisenberg Kirke Når? 15. desember kl.19, dørene åpner kl. 18.30! Hvorfor? I år har vi inngått et samarbeid med selveste Béla Bárok, et renvasket barokk-ensemble av meget høy kvalitet! Og sammen skal vi servere dere et kraftfullt og direkte lekkert program, der inkluderer klassiske barokktoner i beste medieval stil, i tillegg til noen av de gode, koselige julesangene vi alle kjenner og har så nær, så kjær. Om ikke dette setter deg i julestemning, vil ingenting det! Billetter: 100,- for student/ 150,- for andre. (betales med vipps) Kjøp dem 1. av ditt nærmeste kor-medlem 2. i døra før konserten, 3. ved A Scalpellas billettutsalg i kantina på PK (tidspunkt kommer!) Vær hilset, og Sing We Now of Christmas, Noel Sing We Here!

View on Facebook

Åpen øvelse med A Scalpella!

august 28, 2017, 6:00pm - august 28, 2017, 8:30pm

Har du alltid hatt lyst til å synge i et kor? Liker du både gutter og jenter? Da har du lyst til å bli en a scalpell! Vi holder åpen øvelse for alle som er interessert i å bli en del av vårt fantastiske fellesskap, men også for de som bare vil teste ut noe nytt! Om du studerer medisin, odontologi eller ernæring og vurderer å bli med i det beste blandede koret på det medisinske fakultet kan du møte opp på en uforpliktende øvelse og se om dette er noe for deg. Vi stiller med et stort smil og en varm klem, en utrolig flink dirigent og kanskje kake! Når: Mandag 28. august kl. 18:00 - 20:30 Hvor: Georg Sverdrups hus på Blindern campus. Møt ved kantinen på PK kl 17:40 hvis du ikke vet hvor det er! Har du ikke sunget før? Det går helt fint, kom innom likevel! Man trenger ikke ha kor/sang-erfaring fra tidligere! På øvelse må de nye synge noen skalaer foran vår kjære dirigent, noe man ikke trenger forberede eller grue seg til. Noen få dager etter den åpne øvelsen får man vite om man får lov til å kalle seg en ekte a scalpell. Bare spør oss hvis det er noe du lurer på, eller les mer på vår hjemmeside, ascalpella.no Velkommen!

View on Facebook