A Scalpella er det blandede koret for medisin-, odontologi- og ernæringsstudenter ved Universitetet i Oslo. Koret ble startet i 1999. Vi synger alt fra klassisk og folkemusikk til jazz og pop, og holder én konsert i semesteret. I tillegg gjør vi oppdrag for blant annet Universitetet, diverse underforeninger av Legeforeningen, studentforeninger og arrangementer. Vår dirigent, Lisa Smith Walaas, har fulgt oss siden våren 2013.

VIL DU BOOKE OSS FOR OPPDRAG?
Skal du arrangere årsmøte, konferanse, jubileum, julebord eller lignende? A Scalpella sørger for stemningsfull underholdning på et høyt musikalsk nivå! Vi tar på oss betalte oppdrag rundt om i hovedstaden, og tilpasser repertoaret etter dine ønsker.
Ta kontakt med korets oppdragsansvarlig på mail: oppdrag@ascalpella.no.

VIL DU VÆRE MED I A SCALPELLA?
Ta kontakt på ascalpella@studorg.uio.no, eller møt opp på en uforpliktende øvelse og påfølgende prøvesynging i begynnelsen av hvert semester for å se om dette er noe for deg. Man trenger ikke ha kor-/sangerfaring fra tidligere. Vi øver hver mandag fra kl. 18.00-20.30 i Georg Sverdrups hus på Blindern, Store Møterom 2531. Velkommen!

A Scalpella støttes av Oslo Kommune

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *