Vårkonsert 1


Mandag 13. mai blir det vårkonsert på Kafé Månefisken i Sagveien 23 A. Dørene åpnes kl. 18:30, og kl. 19:00 begynner vi å synge en god blanding av viser, klassisk og pop med hjelp av vår dirigent Lisa Smith Walaas. Det blir muligheter for å kjøpe forfriskninger i baren.

Billettpriser:

Studenter/barn: kr 100

Voksne: kr 150

Ta med deg venner, kjente og kjære, og forbered deg på god vårstemning!

Velkommen! :)


Én tanke om “Vårkonsert

 • pr Innleggsforfatter

  Hei,

  Mandag 13. mai blir det vårkonsert med A Scalpella på Månefisken i Sagveien 23 A. Dørene åpnes kl. 18:30, og kl. 19:00 begynner vi å synge en god blanding av viser, klassisk og pop med hjelp av vår dirigent Lisa Smith Walaas. Det blir muligheter for å kjøpe forfriskninger i baren.

  Billettpriser:
  Studenter/barn: kr 100
  Voksne: kr 150

  Ta med deg venner, kjente og kjære, og forbered deg på god vårstemning!

  Velkommen! :)

Det er stengt for kommentarer.