Nyheter

Åpen Øvelse med A Scalpella

Kjære alle sangglade medstudenter på det medisinske fakultet!

Hva er Åpen øvelse?

Tross situasjonen vi nå befinner oss i, har vi i A Scalpella opptak av nye “Scalpeller” nå i januar! Åpen øvelse som det heter, er en øvelse hvor nye nysgjerrige studenter kan komme og synge litt med oss, for å se om de kan bli våre nye medscalpeller<3

Når skjer det?

Åpen øvelse skjer på mandag 24. januar, kl. 18:00 i GEORG SVERDRUPS HUS på BLINDERN.

Hvordan melder jeg meg på?

Påmelding skjer vi nettskjema her: https://nettskjema.no/a/242321

Påmeldingen er ikke bindende, og bare for at vi skal ha oversikt over hvor mange som kommer mtp. smittevern.

Hvem er vi?

A Scalpella er blandakoret på det medisinske fakultetet på UiO, med andre ord, dette er koret for de som liker BÅDE gutter og jenter! Vi er en gjeng på 25 stk. som møtes hver mandag for korsang og kake (kake hver mandag!). På høstsemesteret synger vi for det meste julesanger, og på vårparten synger vi mye diverse moro. Begge semesterene kulminerer i hver sin store konsert, som virkelig er halvårets høydepunkt!

I tillegg til at vi lager øre-gasmisk kormusikk, gjør vi masse annet sosialt og koselig med gjengen, som årlig hyttetur, korhelg, etter-øvelse pils, julebord og mer!
Kan du ikke synge/ikke musikalsk?

Frykt ikke! Mange i koret har ingen musikalsk erfaring, har aldri sunget i kor, eller faktisk ikke sunget før i det hele tatt! Vår dirigent Lisa er megaflink, og lærekurven er ikke skummel med henne på laget! I tillegg vil du ha hyggelige medstudenter i din stemmegruppe som alltid er der for å hjelpe deg!

Kom i eget selskap eller ta med deg en studievenn eller to, og bli med oss å syng!

Du vil kanskje også like...