Nyheter

Åpen øvelse

Nye potensielle medlemmer ønskes velkommen til åpen øvelse kl. 18.00 mandag 25. august. Om du studerer medisin, odontologi eller ernæring og vurderer å bli med i det beste blandede koret på det medisinske fakultet kan du møte opp på en uforpliktende øvelse og se om dette er noe for deg. Vi stiller med profesjonell dirigent, godt humør og masse kake!

Man trenger ikke ha kor/sang-erfaring fra tidligere! 


Man vil måtte synge noen skalaer foran vår fantastisk snille dirigent for å plasseres på riktig stemme, noe man ikke trenger forberede eller grue seg til. Man trenger ikke synge foran hele koret! Noen få dager etter den åpne øvelsen får man vite om man får lov til å kalle seg en ekte ascalpellianer. Skulle du være gutt er det svært gode muligheter for at du får bli med, men alle er velkomne på åpen øvelse. 

Vi øver hver mandag fra kl. 18.00-20.30 i Georg Sverdrups hus på Blindern. 

Det er mulig å møte ved kantinen på Domus Medica 17.30 og gå ned med en ascalpellianer derfra. 

Se også eventen på facebook:
Vi gleder oss til å se deg!

Velkommen!

Du vil kanskje også like...